Járműülések kárpitos felújítása, gyártása, forgalmazása

.

Társaságunk Magyarország egyik legnagyobb járműülés felújításával foglalkozó vállalkozása. Meghatározó szereplő vagyunk a közlekedési járművek utas üléseinek szállításában és vezető ülések mechanikai- és kárpitos felújításában.

Autóbusz, metró, villamos és elővárosi vasutak üléseinek előállításában rendelkezünk komplex tapasztalattal.  A járműipar részére minden új gyártású ülést égéskésleltetett kivitelben készítünk.

A járművekhez készítünk még műbőr védőburkolatokat, szövet üléshuzatokat, valamint kapaszkodó fogantyúkat és különféle valódi bőr termékeket.

.

Referenciák:

BKV Zrt, VJSZ Kft, Volán (Hungarian Intercity Coaches)

volan

.

Járműülés forgalmazás

A NAST Kft a magyarországi közösségi közlekedés jármű állományának folyamatos modernizációja és az utas elvárások növekedése miatt a legkorszerűbb járműüléseket kínálja.

Társaságunk Európa egyik meghatározó gyártójának, a német SKA Sitze GmbH-nak partnere, amelynek vasúti és autóbusz, valamint vezető üléseit kizárólagos együttműködési megállapodás keretében forgalmazzuk és szervizeljük Magyarországon. Vevői igénytől függően az SKA ülések teljesíthetik a legszigorúbb kritériumokat is, mint például a tűzállóság (vasúti alagúti szabvány EN45545) vagy az átvágás, rongálás elleni védelmet (vandálbiztosság), de akár e kettőt együttesen is.

Referenciák:

SIEMENS, NABI, SWIMBUS