Egészségpiaci kárpitozott termékek gyártása és felújítása

(Fitnesz-, orvosi- és rehabilitációs területek)

„Az Ön egyedi igényeire szabva”

.

15 éve kezdtünk el fitnesz- és mozgásfejlesztő gépekhez kárpitos termékek készítésével foglalkozni. Partnereink nagyobbik hányada nemzetközi neves gyártó, de a helyi piac számára is szállítunk minőségi termékeket.

Több mint 100 000 db termék előállítása során megismertük a fitnesz ipar tartós- és magas esztétikai követelményeit, a kárpitok strapabíró kialakításának módját és az eredményes gyártáshoz szükséges közvetlen szakmai kapcsolattartási igényeket. Figyelembe vesszük a gyártók és ügyfélkörük különleges igényeit. A felújítások során tapasztaljuk a kárpitok elhasználódásának okait és kritikus helyeit. Ezt a tudást előnyünkre felhasználva tudunk tartós és kiváló minőségű termékeket előállítani.

Az egészség piacra szállított termékek (rehabilitációs és orvosi párnázatok) gyártása során teljes mértékben alkalmazzuk az iparági szabványokat, mint például az MPG-t.

Fontos fókuszunk a német és angol piac, de a magyarországi piacon is rendszeresen végzünk felújítási munkákat fitnesztermek és termékforgalmazók részére. A régi, elhasználódott kárpitokról nem kell lemondani, egy felújított párnázat pontosan úgy tud kinézni, mintha teljesen új lenne, ami egyben költséghatékony is.  Felújítás esetén is alkalmazható akár egyedi logó hímzés és díszvarrás. A bőrök színe és textúrája tetszőlegesen választható, vagy akár egymással kombinálható.