Jövőképünk

.

JÖVŐNK ZÁLOGA A FOLYAMATOS MEGÚJULÁS

.
Büszke vagyok eddig elért sikereinkre, melyek megalapozták jó hírünket és stabil piaci helyzetünket. Hiszek a folyamatos újításban, mely személyes ambícióm. Érzem magamban a vállalkozó szellemiséget, hogy egy lelkes csapattal tovább építsük a Nast Kft elismertségét.

Cégünk jövőjét két fő üzletágra összpontosítom: kárpitos tevékenység és CNC megmunkálási területeken nyújtani kiemelkedő gyártási szolgáltatást gyarapodó nemzetközi ügyfeleinknek. Fontos számomra, hogy megrendelőink hasznosítani tudják azt a fajta rugalmasságot, amit kisvállalkozásként tudunk biztosítani ügyfélkezelés, kisszériás gyártások és együtt gondolkodás terén.

Szükségesnek látom az új gyártástechnológiák, az innovációk és a legfrissebb informatikai rendszerek gyors bevezetését, azok minél jobb alkalmazását minden területen, hiszen jövőnk záloga a folyamatos megújulás..

.
HITVALLÁSUNK


A NAST Kft. célja, hogy tevékenységét partnerei és munkatársai teljes körű megelégedése mellett, folyamatosan a legmagasabb szakmai színvonalon végezze.

Törekszünk, hogy kiváló minőségű, gyártási pontosságú, tartós, megbízható és kiemelten esztétikus termékeket szállítsunk ügyfeleinknek.

Az élenjáró gyártási minőséget folyamatos fejlesztésekkel, minőségbiztosítással, az ügyfél igények pontos megértésével, figyelmes kommunikációval és a szabványok pontos követésével biztosítjuk.

Ügyfeleink elégedettsége növekedésünk záloga.

Nemcsak a munkatársakat, hanem a társadalmi élet más szereplőit is rendszeresen támogatjuk, küldetésünknek tekintjük a fiatalok sportra nevelését és a testmozgás előnyeinek kommunikálását..

.

KÖRNYEZETVÉDELMI TÖREKVÉSÜNK
.

Mi is szeretnénk csatlakozni azon cégek sorához, akik sikerrel működtetik a környezettudatos gyártást. Néhány területen elértük a környezetbarát anyagok alkalmazását: kemikáliák terén már vízbázisú anyagokat használunk beleértve a ragasztókat és festékeket. Energiahatékonyság terén is léptünk: a CNC műhelyben korszerű légtechnikai berendezésekkel nyerünk vissza hőt. Távlati terveink között szerepel a telepített napelemek és napkollektorok alkalmazása.